top of page

Bij ons geniet u van een gevarieerde menukaart met het beste wat het seizoen te bieden heeft. Onze chef stelt vier keer per jaar een nieuw menu samen dat perfect aansluit bij de seizoenen. Naast onze vaste kaart, serveren we ook wekelijkse suggesties – unieke gerechten die nét dat tikkeltje extra bieden. Deze gerechten zijn beperkt beschikbaar en worden niet op de website vermeld. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, of kom langs en laat u verrassen door onze creaties!

BM_maart25©HABLAR-52_edited.jpg
BM_maart25©HABLAR-5.jpg

TAPAS

Toast gerookte zalm

mierikswortel 4 / 6 stuks 

22,00 / 30,00

Huisgemaakte kibbeling 

verse tartaar

21,00

Traag gegaard buikspek
mosterdmayonaise
20,00

Boudin blanc 'Dierendonck'
pickles mayonaise

23,00

Vegan groentenstengels

zoet-zure dip

16,00

Nobashi-garnalen tempura
zoet-zure dip 

20,00

Oesters 'Fin de Claire'  
sjalot vinaigrette 

4,50

VOORGERECHTEN

Carpaccio van rund  

rucola, pijnboompitten, parmezaan
23,00

Asperges gerookte zalm
mousselinesaus

25,00 

Asperges à la flamande 

gekookte eieren, botersaus 

22,00

Scampi diabolique

milde paprikasaus 

20,00

Kalfszwezerikkroketten 

van de chef 2st. 
22,00

Garnaalkroketten

van de chef 2st.

21,00

BM_maart25©HABLAR-30.jpg
BM_maart25©HABLAR-35.jpg
BM_maart25©HABLAR-23.jpg
BM_maart25©HABLAR-21_edited.png
BM_maart25©HABLAR-22.jpg

VLEES

Mixed grill 

(kip, worst, rund, varken, lam)
salade, verse friet en bbq-saus 

38,00

Koninginnenhapje 'Fabiola'

hoevekip, salade, verse friet 

27,00

'Gentse' stoverij

varkenswangen, salade, verse friet 

27,00

Steak tartaar à la minute gemalen

salade verse friet 

27,00

Côte à l‘os ‘Belgisch wit-blauw’* 
(1100gr), saus, naar keuze, salade, verse friet 

41,00 p.p. (per 2 pers.)

Entrecôte ‘Belgisch wit-blauw’*

(350gr), saus naar keuze, salade, verse friet 

36,00

Rundstong in madeirasaus
verse kroketten en salade 

31,00

*Keuze saus: verse béarnaise / choronsaus / peperroom / champignon / kruidenboter / roquefort

Zeetong 'Meunière'
2 stuks (200gr/stuk) salade, verse friet 
44,00

Gegratineerd vispannetje

5 soorten verse vis, pommes duchesse

31,00

Scampi diabolique

milde paprikasaus, salade, verse friet 

27,00

Gebakken zalm

puree, groene asperges en mousselinesaus 

35,00

BM_maart25©HABLAR-61.jpg

VIS

HOOFDGERECHTEN

Wij geloven dat plantaardig eten vol smaak en creativiteit zit! In onze klassieke Frans-Belgische keuken met een moderne touch, bieden we verrassende veggie- en vegan gerechten aan. Perfect voor wie bewust kiest of gewoon eens iets anders wil proberen. Lekker en verfijnd, zoals u van ons gewend bent! Bovendien voorzien wij in ons keuzemenu altijd een veggie- of veganoptie, zodat iedereen aan tafel zorgeloos mee kan genieten.

BM_maart25©HABLAR-69.jpg

VOORGERECHTEN

Kaaskroketten

van de chef 2st.

17,00

Cheesy vegan kroketten 

2 stuks 

17,00

Carpaccio van gemarineerde rode biet 

geitenkaas

19,00

Vegan groenten stengels 

zoet-zuur saus 

16,00

Vegan vol-au-vent

op basis van soja, salade, verse friet

26,00

Vegan stoverij

op basis van soja, salade, verse friet

26,00

Salade geitenkaas

noten, brood of verse friet 

24,00

HOOFDGERECHTEN

KINDEREN

BM_maart25©HABLAR-66.jpg

Kippenreepjes

appelmoes, verse friet

20,00

'Gentse' stoverij

varkenswangen, appelmoes, verse friet

20,00

DESSERT

Crème brûlée  

10,00

Dame blanche à la minute gedraaid ijs

warme chocoladesaus, slagroom  

14,00

Tiramisu geflambeerd en afgewerkt aan tafel  

speculoos, Amaretto 

17,00

Kinderijsje à la minute gedraaid ijs

snoepjes, slagroom  

10,00

Vegan ijs à la minute gedraaid

cashewnoten, agavesiroop, zwarte chocolade en speculoos 

12,00

Choux Paris-Brest 
Franse soes met pistachecrème en vanille-ijs 

17,00

Chocolade ijs à la minute gedraaid 
Rood fruit 
15,00

BM_maart25©HABLAR-42.jpg
MAREINE_jun24©HABLAR-35.jpg

SEIZOENSGEBONDEN KEUZEMENU

Elk seizoen verrast onze chef met een nieuw menu dat de beste seizoensgebonden gerechten samenbrengt. Het menu is uitsluitend beschikbaar voor de volledige tafel en is speciaal samengesteld om u een unieke smaakbeleving te bieden. Vanaf u met 7 personen bent serveren wij enkel het menu.

BM_maart25©HABLAR-63.jpg
BM_maart25©HABLAR-50.jpg

LENTE MENU 

menu beschikbaar van 01/04 t.e.m. 16/06

VOORGERECHTEN

Keuze uit

Carpaccio van rund  

rucola, pijnboompitten, parmezaan

Garnaalkroketten

van de chef 2st.

Asperges à la flamande 

gekookte eieren, botersaus 

Carpaccio van gemarineerde rode biet 

geitenkaas

HOOFDGERECHTEN

Keuze uit

Steak tartaar à la minute gemalen

salade, verse friet 

Sliptong 'Meunière'
2 stuks (140gr/stuk) salade, verse friet
extra tong + €5

Rundstong in madeirasaus
verse kroketten en salade 

Vegan vol-au-vent

op basis van soja,  salade, verse friet

DESSERT

Keuze uit

Chocolade ijs à la minute gedraaid 
Rood fruit 

of (alcoholische) koffie / thee naar keuze

Prijs 3 gangen / 62 euro p.p. (excl. drank)

bottom of page